«

»

apr 17 2018

Kallelse Vårstädning 2018


På lördag den 21 april är det dags för årets vårstädning. Vi ses som vanligt klockan 10 ute på gården. Och precis som i höstas bjuder föreningen på en lunch på Systrarna Sisters efter vi har städat klart. All information om detta kommer närmare städdagen.

Styrelsen vill uppmana alla att sopa av sina parkeringar innan lördag alternativt att bilen flyttas. Vi ser gärna även att man sopar bort grus utanför sin dörr. Allt grus som sopas, skall sopas in på mitten avgångbanorna, då en bil kommer och tar upp gruset på måndag 23/04.

En container kommer ställas upp vid vändplanen 20/04, och stå kvar över helgen. Alla boende får använda containern för att slänga skräp, dock efter att städdagen är avklarad. Det är strängt förbjudet att slänga elektronik eller farligt avfall i containern!

Datum: 21 april. Städning: 10.00, Lunch: 15.00