Information om underhåll och renoveringar

Hej

Som säkert de flesta av er vet håller vi i styrelsen på att planera underhåll och renoveringar i vårat område. Det har nu blivit dags för renovering av planken vid parkeringarna.
Vi kommer börja med den södra parkeringen, där sophuset med återvinningen av papper m.m. är, med start morgonen den
12/6.

Detta arbete kommer kräva liten hjälp från er som har bilarna där.
Ni som står parkerad mot planken måste tyvärr flytta bilarna till annan plats under arbetet och ni som har en enkel planka framför bilen kan stå kvar men ni behöver lämna minst 1 m fram till plankan.
Anledningen till detta är två, för det första vill vi inte att era bilar skall råka ut för skador under arbetet och för det andra vill vi att snickarna ska få gott om utrymme för att så fort som möjligt bli klara. Nattetid går det självklart bra att stå på sin plats men bilen måste flyttas före 07.00. Vi kommer meddela när arbetet är klart.

Det kommer även sätta upp påminnelselappar på de bilar som berörs någon dag innan.

Snickarna kommer ev använda sophuset som målarbod om det skulle komma regn. Kärlen kommer i så fall temporärt ställas utanför.

Vi kommer återkomma när andra parkeringen blir aktuell för renovering.

De kommer även under samma period byta alla dåliga överliggare på de plank som avskiljer våra uteplatser. Här kommer bara originalplank att beröras. Har ni något monterat på era plank kan det vara bra att plocka undan detta så att snickarna har fritt tillträde och inte behöver rensa innan dom kan jobba. Dom kommer inte behöva komma in i lägenheterna.

Viss målning kommer också att ske i området under sommaren. Vi håller just nu på att ta in offerter på detta.

Vi i styrelsen hoppas att denna renovering och uppfräschning inte orsakar allt för stort besvär.
Tack på förhand för er hjälp

Har ni några frågor är ni välkommen att kontakta undertecknad

Med vänlig hälsning

Styrelsen
genom Hans G Läg103