Information om det nya Com-Hem avtalet

Angående nytt bredbansavtal för BRF Norra Kyrkviken

Från och med den 1:a januari kommer ett nytt ComHem-avtal för TV, Bredband och fast telefoni att börja gälla i BRF Norra Kyrkviken. Detta innebär att alla våra medlemmar får tillgång till ovanstående tjänster från ComHem utan att behöva betala något annat än avgiften till bostadsrättsföreningen. Ett separat informationsbrev från ComHem kommer att delas ut i samband med detta.

Vad är nytt?

Tidigare har föreningen endast avropat TV-utbud från ComHem för alla medlemmar. Nu ingår även bredband och telefoni. Bredbandet är på 100Mbit och det ingår en WiFi-Router från ComHem. Se infobladet från ComHem. Fast telefoni är gratis per månad men kostar per samtal. Se infobladet från ComHem. TV-utbudet är samma som tidigare.

Vad kostar det mig?

Våra medlemmar betalar ingenting för dessa tjänster. Det ingår från och med den 1:a januari i avgiften.

Kommer ni att höja avgiften nu?

I dagsläget finns inga planer på att höja avgiften.


Vad händer om jag redan är bredbandskund hos ComHem?

Våra medlemmar som redan är kunder hos ComHem, eller vill teckna ett snabbare bredband än det som ingår, ska erhålla en rabatt om 300 kr per månad, från ComHem. Vi rekommenderar er att höra av er till ComHems kundtjänst och säkerställa att du får rätt rabatt!

Hur tar jag del av gruppavtalet?

Alla medlemmar ska per automatik omfattas av avtalet. Dock rekommenderar vi att ni hör av er direkt till ComHem kundtjänst för att säkerställa funktion och få hjälp med eventuellt uppstart av bredband.

Varför gör föreningen så här?

80% av våra medlemmar köper idag bredband från ComHem. Genom att köpa detta kollektivt får vi mycket bättre kommersiella villkor än vad en privatperson får. Således kan vi bespara våra medlemmar några hundralappar varje månad i bredbandskostnad. Det bör därför leda till att våra medlemmar får en bättre privat ekonomi samtidigt som vi gör våra bostäder mer attraktiva.

Kontakta ComHems Kundservice vid frågor om deras tjänster!

Hänvisa till gruppavtal för BRF Norra Kyrkviken.
Telefonnummer; 90222
Vardagar 8-21
Helgdagar 9-18

Vänliga hälsningar från styrelsen!